Wie in Brabant gepakt wordt voor betrokkenheid bij een drugslab, loopt een goeie kans dat hij een hogere straf krijgt dan in de rest van het land gebruikelijk is.
Volledig scherm
PREMIUM
Wie in Brabant gepakt wordt voor betrokkenheid bij een drugslab, loopt een goeie kans dat hij een hogere straf krijgt dan in de rest van het land gebruikelijk is. © John Back

Brabantse pillen wegen voor justitie zwaarder dan niet-Brabantse pillen

DEN BOSCH - Het politieke en bestuurlijke gevecht tegen de Brabantse drugsindustrie sluipt ook naar binnen in de rechtbanken van Den Bosch en Breda. Maar is het wel eerlijk als Brabantse pillendraaiers hier zwaarder gestraft worden dan in de rest van het land?

  1. Nieuwsoverzicht | Brabander daagt Sigrid Kaag uit bij D66 - Veel nachtelijke hardrijders moeten rijbewijs inleveren
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Brabander daagt Sigrid Kaag uit bij D66 - Veel nachtelij­ke hardrij­ders moeten rijbewijs inleveren

    333 mensen zijn de afgelopen week in Brabant positief getest op corona. West-Brabant telt nu de meeste besmettingen van de provincie, zo werd vandaag opnieuw duidelijk uit nieuwe cijfers van het RIVM. Verder was vandaag de dag waarop hoogstwaarschijnlijk de vermiste Bert de Laat uit Made werd gevonden in zijn auto in de haven Drimmelen. En blijken agenten bij nachtelijke verkeerscontroles op de snelweg heel wat hardrijders te pakken.