Carnavalsritueel in Breda, carnavalsdinsdag afgelopen februari. Bij het einde van carnaval vloeien dinsdagavond altijd veel tranen.
Volledig scherm
Carnavalsritueel in Breda, carnavalsdinsdag afgelopen februari. Bij het einde van carnaval vloeien dinsdagavond altijd veel tranen. © Pix4Profs/Edwin Wiekens

Brabantse veiligheidsregio's over carnaval 2021: ‘Kom uiterlijk begin december met plannen voor alternatieven’

,,Carnaval 2021 kan niet gevierd worden zoals we dat in Brabant gewend zijn te vieren.” Dat schrijven de drie voorzitters van de Brabantse veiligheidsregio’s in een statement maandagavond. Verenigingen worden uitgenodigd uiterlijk december met nieuwe plannen te komen. 

  1. Ben jij een echte molloot? Bewijs het met deze quiz
    Test-en-executie

    Ben jij een echte molloot? Bewijs het met deze quiz

    Na zeven bloedstollende afleveringen van het jubileumseizoen ‘Wie is de Mol?’ is het zaterdag eindelijk tijd voor de grote ontknoping. Wie van de drie finalisten is de verliezer, wie is de mol en wie is de winnaar? Op welke plek zal onze Brabantse Nikkie de Jager eindigen? Dat zien we in de eerstvolgende aflevering, maar voor het zover is: eerst nog een laatste test-en-executie. Hoe goed heb jij opgelet tijdens het kijken? Ben jij een ware molloot?