Volledig scherm
Rico Verhoeven voor zijn raam. © Instagram Rico Verhoeven

Brandweer op de stoep bij Frans Bauer en Rico Verhoeven houdt de buurt goed in de gaten

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit bericht wordt gedurende de dag ververst.

Wat een bak! Maar als je in Amerika bent, dan kan dat. Daar heeft Cheryl Maas helemaal gelijk in. Pas je wel op?

Oh nee.... De brandweer stond vanmiddag in Fijnaart op de stoep bij Frans Bauer. ,,Frans moet je nooit laten koken”, klinkt de goedlachse zanger zelf nog laconiek. Maar zou het echt erg zijn? Wij vermoeden van niet, want inmiddels heeft Frans laten weten dat het te maken heeft met 18 oktober, de dag dat zijn nieuwe plaat uitkomt.

Kijk haar eens stralen! Vajen van den Bosch bezoekt vanavond de première van Fuck de Liefde, het nieuwe pareltje van de Nederlandse filmwereld. Veel plezier Vajen!

Wijze woorden van Guido Weijers op de vroege woensdagmorgen. Weijers laat zich dan ook wel inspireren door een erg wijs man.

Flaneren kun je leren. Onze leermeester: Rico Verhoeven. Hij houdt iedere ochtend zijn buurt in de gaten en daar heb je natuurlijk geen shirt bij nodig.

Als iemand buiten Rico Verhoeven zijn woensdagochtend goed begint, dan is het wel Aad de Mos. De Mos is klaar voor zijn core-oefeningen bij Basic Fit.

Het heeft de afgelopen dagen dan veel mogen regenen, na regen komt zonneschijn! En dat laat Olcay Gulsen maar al te graag zien.

Dionne Stax straalt woensdag ook in het zonnetje. De presentatrice is strak in het pak voor het Televiziergala.