Volledig scherm
PREMIUM
De komende twee weken worden de gevonden poststukken alsnog nageleverd bij de 1.400 mogelijk getroffen adressen. © PostNL

Bredase bezorger houdt 99 postzakken verborgen in zijn schuur

BREDA - De maandenlange bezorgproblemen in de Bredase wijk Brabantpark blijken een opmerkelijke oorzaak te hebben. De bezorger hield liefst 99 zakken post verborgen in zijn eigen schuur. De duizenden verlate poststukken worden nu alsnog nageleverd.

Bewoners in en rond de Bredase wijk Brabantpark trokken begin augustus aan de bel. Al weken ontvingen ze hun post niet of beperkt. Bij PostNL waren de problemen bekend: het bedrijf ontving veel klachten uit het postcodegebied 4817, bevestigde een woordvoerster.

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.