Burgemeester Wobine Buijs bij het ‘vergeten’ vliegveld van Keent in de uithoek van Oss. ,,Ik krijg nog steeds heel veel energie van deze stad.”
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Wobine Buijs bij het ‘vergeten’ vliegveld van Keent in de uithoek van Oss. ,,Ik krijg nog steeds heel veel energie van deze stad.” © Thomas Segers/Van Assendelft

Burgemeester Wobine Buijs liet grote steden links liggen en gaat vol voor derde termijn in Oss

OSS - Ze had kunnen solliciteren in zo’n beetje elke grote stad in Brabant. Maar Wobine Buijs peinst er niet over om Oss te verlaten. De burgemeester maakt zich op voor een zeldzame derde termijn én zit twintig jaar in de politiek. ,,Oss is de provincie in het klein.”

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.