Volledig scherm
Carnaval Festival in de Efteling. © Dolph Cantrijn

Carnaval Festival en De Oude Tufferbaan in Efteling tijdelijk gesloten in verband met grote opknapbeurt

KAATSHEUVEL - De attracties Carnaval Festival en De Oude Tufferbaan krijgen een grote opknapbeurt. Er worden volgens de persvoorlichter van de Efteling, Mariëtte Siezenga, ‘meerdere zaken’ aangepakt. Welke dat precies zijn, is voorlopig onbekend.

De Oude Tufferbaan sluit van 18 februari tot en met 19 april, Carnaval Festival gaat van 4 maart tot en met 31 mei dicht. “Het wordt later pas inzichtelijk welke zaken we precies aan gaan paken. Daar valt op dit moment nog niets over te zeggen", weet Siezenga. Dergelijke onderhoudsbeurten worden regelmatig gehouden.

Eerder dit jaar werd Raveleijn tijdelijk op slot gegooid in verband met een opknapbeurt. 5 april gaan de deuren van de parkshow weer open.

  1. 56 Brabantse politici op zowel lijst van Provinciale Staten als Waterschappen
    Kaartje

    56 Brabantse politici op zowel lijst van Provincia­le Staten als Waterschap­pen

    In Noord-Brabant zijn er 56 politici die zich kandidaat stellen voor zowel de Provinciale Staten als de Waterschappen. Dat is 11,3 procent van de ruim 500 Brabantse kandidaten, blijkt uit cijfers van LocalFocus en Open State. In heel Nederland zijn het er ruim een op de tien kandidaten die op beide lijsten staan. Elke provincie kent wel een aantal van die kandidaten, maar het verschilt sterk per regio om hoeveel mensen het gaat.