Eigenaar van Fort Oranje Cees Engel en zijn zoon Jan (links achter hem) in de rechtbank Breda tijdens het kort geding dat zij hadden aangespannen tegen het gebiedsverbod dat de gemeente Zundert.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaar van Fort Oranje Cees Engel en zijn zoon Jan (links achter hem) in de rechtbank Breda tijdens het kort geding dat zij hadden aangespannen tegen het gebiedsverbod dat de gemeente Zundert. © Joyce van Belkom

'Cees Engel was een slechte huisbaas, maar geen plaatboef’

ROTTERDAM/RIJSBERGEN - Zeker, Cees Engel had een slechte naam. Maar een slecht mens? Advocaat Ton Rhijnsburger voerde en won namens tal van huurders rechtszaken tegen de overleden pandjesbaas en eigenaar van Fort Oranje. ,,A-typisch, een slechte huisbaas, zeker, maar geen plaatboef.”

  1. Nieuwsoverzicht | Politie rijdt ‘kidnapbus’ klem - Verstuurd vakantiekaartje duikt na 42 jaar weer op
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Politie rijdt ‘kidnapbus’ klem - Verstuurd vakantie­kaart­je duikt na 42 jaar weer op

    In Eindhoven is woensdagavond een bestelbus klemgereden die aan de binnenkant volledig bekleed was met plastic. Het busje was speciaal ingericht voor onderwereldklusjes. Verder is het opsteken van een sigaret in het grootste deel van de Efteling binnenkort verboden. Alleen in speciale rookzones mag dan nog worden gerookt. En zorginstelling Lunet heeft gehandicapte cliënten jarenlang onterecht fysiotherapie onthouden. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van donderdag.