Wouter Leurs (rechts) is chef-kok en eigenaar van de Vier Linden. Met brouwmeester Marc Peters is hij bier gaan brouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
Wouter Leurs (rechts) is chef-kok en eigenaar van de Vier Linden. Met brouwmeester Marc Peters is hij bier gaan brouwen. © Ed van Alem

Chefkok Wouter zocht in coronatijd naar alternatieve inkomsten en begon zijn eigen brouwerij: ‘Bier drinken doet immers iedereen’

VIERLINGSBEEK - Wouter Leurs is kok van oorsprong. ,,Ik wil alleen koken waar ik blij van word, waar het plezier vanaf spat.” Door wat extra vrije uurtjes afgelopen winter begon hij met een nieuw experiment: bierbrouwen. Leurs’ Bier is sinds deze zomer een officiële brouwerij.

0 reacties

  1. Woede om lijstje met ‘blokkeerdieren’: ‘Nederland is qua natuur al slechtste jongetje van de klas’
    PREMIUM

    Woede om lijstje met ‘blokkeer­die­ren’: ‘Nederland is qua natuur al slechtste jongetje van de klas’

    Ze waren boos, de natuurliefhebbers en milieubeschermers die deze week in De Gelderlander een verhaal lazen over beschermde diersoorten die plannen voor bijvoorbeeld windmolens en zonneparken in de weg zitten. De krant noemde hen - met een knipoog - ‘blokkeerdieren’. Dat is de wereld op z'n kop, zeiden veel lezers. Het is niet de natuur, maar de mens die iets kwalijk valt te nemen.