Volledig scherm
© Instagram/xdebuisonje

Cheryl zondigt en van wie is deze stoere meid?

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB's, oftewel: Bekende Brabanders.

Kusje van Jacqueline

Zangeres Jacqueline Govaert blaast iedereen een kusje toe vanachter haar piano. Ze is erg blij met de foto die Bart Heemskerk blijkbaar maakte tijdens een concert.

Een foto die is geplaatst door null (@jacquelinegovaert) op

Focus bij Rico

Dat bokser Rico Verhoeven mooie foto's van zichzelf kan plaatsen wisten we al. Maar dit is toch weer een nieuw pareltje. De concentratie is van zijn gezicht af te lezen!

Een foto die is geplaatst door null (@ricoverhoeven) op

Guus bij de Ochtendshow

Guus Meeuwis was vrijdagochtend op bezoek bij De Ochtendshow met Lars Boele  Guus moest er vroeg voor uit zijn bed, maar dat mocht de pret niet drukken.

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Idyllisch wakker worden voor Jeroen

Je kunt slechter wakker worden. Dat moet Jeroen van Koningsbrugge vrijdagochtend ook gedacht hebben. Hij deelde een wonderbaarlijk plaatje van de zonsopkomst in Amsterdam.

Een foto die is geplaatst door null (@jeroentjes) op

Steun en toeverlaat Sylvie jarig

Naast Damián heeft Sylvie Meis nog een hele belangrijke man in haar leven, namelijk haar broer Daniël. Daniël is jarig en dat laat Sylvie niet ongemerkt voorbijgaan.

Een foto die is geplaatst door null (@sylviemeis) op

Wie neemt Gers mee naar de volgende ronde?

Voor Gers Pardoel breekt vrijdag een spannende avond aan. De eerste aflevering van het seizoen van The Voice Kids België is dan eindelijk te zien. Naast Gers zijn de huidige dames van K3, Laura Teroso en presentator Sean Dhondt degenen die  hun stoel gaan draaien voor de jonge talenten.

Een foto die is geplaatst door null (@gers_pardoel) op

Artistieke Peter van de Vorst

Een erg artistieke foto van de hond van Peter van de Vorst deze vrijdag op Instagram. Molly is zeven maanden oud en ziet er erg knuffelbaar uit zo.

Een foto die is geplaatst door null (@petervdvorst) op

Zo gaat Lucille naar haar werk

Presentatrice Lucille Werner gaat wel echt in stijl naar haar werk voortaan. Namelijk in een auto met een strik erom en ook nog eens een steelband erbij. Wie wil dat nou niet?

Een foto die is geplaatst door null (@lucillewerner) op

Cheryl zondigt

Af en toe moet je kunnen zondigen. Ook topsporters. Cheryl Maas geeft dus het goede voorbeeld met, zo te zien, een heerlijke burger.

Een foto die is geplaatst door null (@cherylmaas) op

Hans heeft weekend

Cabaratier Hans Teeuwen heeft weekend. En dat viert hij met chips op zijn neus. Want hij is nou eenmaal de leukste vader. (Zijn woorden).

Een foto die is geplaatst door null (@therealhansteeuwen) op

Céla-Lynn treedt in haar vaders voetsporen

De dochter van zanger Xander de Buisonjé lijkt nu al in zijn voetsporen te treden. Maar dan wel héél letterlijk. Het levert wel een hele lieve foto op van een stoer meisje.

Een foto die is geplaatst door null (@xdebuisonje) op