In Brabant geldt maandagmiddag code geel vanwege onweersbuien.
Volledig scherm
In Brabant geldt maandagmiddag code geel vanwege onweersbuien. © Herman Stöver

Code geel voor onweersbuien met lokaal hagel, vooral donkere wolken boven Midden-Brabant

UpdateIn Brabant geldt maandag code geel voor onstuimig weer. Het KNMI waarschuwt voor onweersbuien, lokaal met hagel en windstoten tot 60 kilometer per uur. Code geel zal vanaf 12.00 uur aanhouden. 

 1. Nieuwsoverzicht | Kogel door ruit was niet voor kapper bedoeld - Brabantse sterrenzaak sluit na 27 jaar
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Kogel door ruit was niet voor kapper bedoeld - Brabantse sterren­zaak sluit na 27 jaar

  Zo’n 45.000 Brabantse huishoudens moeten mogelijk deze winter de hoofdprijs voor energie betalen. Dat kan mogelijk tot huisuitzettingen leiden. Een werknemer is op staande voet ontslagen omdat hij zijn webcam niet de hele dag aan wilde hebben staan. En kapper Anouar Turner kreeg een kogel door zijn ruit, maar ‘heeft geen vijanden, geen strafblad, geen schulden’. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van woensdag.
 2. Nieuwsoverzicht | Criminelen stelen buitenspiegels van Tesla's - Najaarsgolf corona begonnen
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Criminelen stelen buitenspie­gels van Tesla's - Najaars­golf corona begonnen

  Buitenspiegels van Tesla zijn op de zwarte markt goud geld waard en dat merken bezitters van deze auto. Afgelopen weekend kreeg de Eindhovense politie meer dan twintig aangiftes van diefstal. Het kabinet trekt extra geld uit om de hoge energierekening van burgers te dempen. En volgens het RIVM is de najaarsgolf van het coronavirus nu echt begonnen. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van dinsdag.
 3. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”