Tiktokker Lucas Cornelissen overleed op 20-jarige leeftijd bij een scooterongeluk in Den Bosch.
Volledig scherm
PREMIUM
Tiktokker Lucas Cornelissen overleed op 20-jarige leeftijd bij een scooterongeluk in Den Bosch. © Videostill van Tiktok-kanaal Luc

Condoleances stromen binnen na dood Lucas (20): ‘idool' werd héél groot op Tiktok

VLIJMEN - De condoleances stromen binnen op het Tiktok-kanaal van de overleden Lucas Cornelissen (20) uit Vlijmen. De bekende Tiktokker - 160.000 fans en 8 miljoen likes - kwam om het leven bij een scooterongeluk in Den Bosch, nadat hij in het water terechtkwam. Op het sociale medium Tiktok deelde hij zijn leven: van feestjes tijdens het uitgaan tot de belevenissen van zijn kat.

 1. Nieuwsoverzicht | Boetes voor protesterende Brabantse boeren - Gezin uit Werkendam te zien in Een huis vol
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Boetes voor proteste­ren­de Brabantse boeren - Gezin uit Werkendam te zien in Een huis vol

  Boeren protesteerden opnieuw op grote schaal tegen het stikstofbeleid van het kabinet. Distributiecentra en snelwegen werden geblokkeerd en boeren verzamelden zich bij het gemeentehuis in Hoogerheide. Verder was de A16 bij Galder een groot gedeelte van de dag dicht door een gekantelde vrachtwagen. En het populaire tv-programma Een huis vol keert terug. Dit keer wordt een gezin van tien uit Werkendam gevolgd. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van maandag.
 2. Bewogen boerenprotestdag in de regio: ‘We worden neergezet als criminelen’
  PREMIUM

  Bewogen boerenpro­test­dag in de regio: ‘We worden neergezet als criminelen’

  Het begon in Cuijk met het blokkeren van de rotonde in de Beersebaan, met het dichtzetten van de op- en afritten naar en van de A73 bij Haps en het uiterst langzaam rijden op de provinciale weg tussen Boxmeer en Sint Anthonis om zo de toegang tot de snelweg te blokkeren. Het eindigde maandagavond met boeren in Gennep. Net als in de rest van het land lieten boeren in de regio hun tanden zien. Uit protest tegen de stikstofplannen van politiek Den Haag.