Corona in Brabant | ‘Ineens stond koning Willem-Alexander op het plein voor het JBZ in Den Bosch’

PodcastOp de site en app van het Eindhovens Dagblad kun je niet alleen al het coronanieuws lezen en zien, je kunt er ook naar luisteren. Verslaggevers Floyd Aanen en Rob Aarts praten je iedere maandag en vrijdag bij in de podcast ‘Corona in Brabant’.

In aflevering 2 van ‘Corona in Brabant’ belt Rob met Brabants Dagblad-verslaggever Roel Kuilder over het bliksembezoek van koning Willem-Alexander aan de provincie. De koning bezocht eerder deze week het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch. ,,Ze ervoeren het echt als een steun in de rug. De koning sprak ook uit: ‘we staan er met z’n allen voor, dit is de frontlinie’. Hij was heel dankbaar voor het werk wat ze in het ziekenhuis deden.”

‘Mensen vervelen zich thuis’

Floyd gaat onder meer langs bij Wilad’s Eros Boutique, waar Moustafa Tahiri (49) merkt dat zijn seksspeeltjes goed verkopen. De ondernemer ziet zijn online verkoop flink stijgen: ,,Mensen vervelen zich thuis, soms samen met hun partner. Dan wil je toch wat doen met elkaar.”

Dat en meer in de tweede aflevering van Corona in Brabant. De podcast is ook te luisteren via Spotify en Apple Podcasts. Hier kun je je ook abonneren, waardoor je direct de nieuwste afleveringen binnenkrijgt.  

Podcast 'Corona in Brabant' van Floyd Aanen en Rob  Aarts.
Volledig scherm
Podcast 'Corona in Brabant' van Floyd Aanen en Rob Aarts. © DPG Media