Rien Frankenhuis was als arts betrokken bij de Dansmarathon in Breepark Breda. De kritiek op het evenement vindt hij niet terecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Rien Frankenhuis was als arts betrokken bij de Dansmarathon in Breepark Breda. De kritiek op het evenement vindt hij niet terecht. © Pix4Profs/René Schotanus

Dansmarathon: ‘Uitputtingsslag, maar volledig verantwoord’

BREDA - Onverantwoord, een marteling, walgelijk, totale waanzin. Zomaar wat termen die op social media voorbijkwamen over de Dansmarathon die SBS afgelopen donderdag tot en met zaterdag uitzond. Onzin, vindt de Bredase huisarts Rien Frankenhuis, onderdeel van het medisch team van de marathon.

  1. Nieuwsoverzicht | Tonnen schade na brand in sterrenrestaurant - Feestzanger Arie Ribbens (84) overleden
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Tonnen schade na brand in sterrenres­tau­rant - Feestzan­ger Arie Ribbens (84) overleden

    Tonnen aan schade en dit jaar geen gasten meer kunnen ontvangen: het is een enorme domper voor sterrenrestaurant De Treeswijkhoeve in Waalre, waar afgelopen weekend een grote brand woedde. Ander nieuws: in Maren-Kessel is een sportvisser overleden nadat hij door hulpdiensten uit het water werd gehaald. En ook: de Brabantse feestzanger Arie Ribbens overleed op 84-jarige leeftijd. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.