Davey Sanders (16) is de beste stuntstepper van Nederland en België

videoZestien jaar is hij, maar Davey Sanders is nu al de beste stuntstepper van heel Nederland en België. De sport lijkt een beetje op skateboarden, maar dan met een step. Voor Davey is er geen betere plaats dan bij hem thuis in Eindhoven om te oefenen op nieuwe tricks.

 1. Elf dagen lang meters maken op theaterfestival Boulevard: 'Het is weer als vanouds’

  Elf dagen lang meters maken op theaterfes­ti­val Boulevard: 'Het is weer als vanouds’

  Eén ding is zeker: het is meters maken deze Boulevard. Wandelmeters wel te verstaan. Want zo’n organisch geheel als het festivalterrein vorig jaar was in het Zuiderpark, zo verspreid staan de tenten nu. Met tenten en horeca aan de rand van het Zuiderpark - een stuk compacter dan vorig jaar, dat was een wens vanuit de buurt - en tenten en horeca aan de overkant van het water bij de Limietlaan. Overigens zijn die twee delen op een prachtige manier met elkaar verbonden door een drijvend ponton met daarop een bar.
 2. Nationaal watertekort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’
  PREMIUM

  Nationaal waterte­kort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’

  Door de aanhoudende droogte heeft Nederland officieel een watertekort. We moeten dus zuiniger omgaan met ons drinkwater. Maar we willen niet dat onze tuinplanten bij bosjes neervallen omdat het zo droog is. Toch hoef je niet elke avond met de tuinslang, gieter of sproeier in de weer, zeggen deskundigen. ,,Dan ben je vooral bezig je tuin in leven te houden. Maar dat hoort Moeder Natuur zelf te doen.’’