Volledig scherm
Jacqueline Govaert © persfoto J. Govaert

De eerste keer voor Jacqueline Govaert en de Lawineboys bereiden ons voor op carnaval

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Voor alles is een eerste keer. Zoals voor je eerste optreden in hét theater van Nederland: Carré. De voormalige Krezip-zangeres Jacqueline Govaert moet nog zeven nachtjes slapen en dan is het zover. Op 31 januari maakt de geboren Kaatsheuvelse haar debuut in een uitverkocht (!) Koninklijk Theater Carré in Amsterdam met haar theatervoorstelling Zo Zit Dat Dus Ook. Ze is er danig van onder de indruk. Terecht.

Wie zijn er bongo bingo's? Wij zouden het niet weten maar Daniëlle van de Donk wel hoor! Ze doet vandaag een throwback naar een tijd geleden toen ze lekker in de kroeg stond zo te zien. ‘When you know, you know', lekker mysterieus, Daniëlle!

Een foto die is geplaatst door null (@daniellevddonk) op

Het is weer carnaval voordat je het doorhebt. Gelukkig zijn daar de Lawineboys om ons op tijd de kroeg in te krijgen. Hun hit ‘Onze Kroeg’ gaat super in de I-Tunes top 100.

Een foto die is geplaatst door null (@lawineboys) op

SP-vrouw Lilian Marijnissen is fervent Feyenoord-fan en dat steekt ze niet onder stoelen of banken. Hier deelt ze een filmpje van haar mooiste herinnering om trainer Gio te bedanken voor alles. Toch jammer van alle rook...

Een foto die is geplaatst door null (@marijnissenlilian) op

Nog maar zeven nachtjes slapen en dan staat Jacqueline Govaert voor de allereerste keer in Carré. Haar show is uitverkocht. Dat is best wel spannend en behoeft de nodige voorbereiding. Samenvattend: Holy shit!

Een foto die is geplaatst door null (@jacquelinegovaert) op

Set vexy of vet sexy? Nou Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis zijn het allebei hoor. Ze staan te stralen als twee rode ballonnetjes bij de Vrienden van Amstel. 

Een foto die is geplaatst door null (@jeroentjes) op

Trainen kan natuurlijk prima in een autogarage. Daar heeft kickbokser Nieky Holzken in ieder geval geen moeite mee. Zijn ochtendtraining zit er weer op en hij houdt van wat hij doet. Hij kijkt uit naar zijn gevecht op 22 februari.

Een foto die is geplaatst door null (@niekyholzken) op

Als er één wijze les is die BMX’er Twan van Gendt van zijn moeder heeft meegekregen is het wel: ‘Het maakt niet uit hoe snel je bent, als je er maar snel uitziet’. En dat kan Twan natuurlijk wel, alhoewel hij ook gewoon heel erg snel ís.

Een foto die is geplaatst door null (@twanvangendt) op

Over snelheid gesproken....schaatser Gianni Romme blikt terug op een niet zo'n beste race en een moeilijke periode maar wel vastgeld op een héle mooie foto. Gianni ziet er toch best snel uit op deze foto.

Een foto die is geplaatst door null (@gianni_romme) op

Schrijfster Esther Verhoef komt met leuk nieuws vandaag. Ze heeft het lang stil moeten houden maar kan nu dan eindelijk bekendmaken dat er een serie komt op Videoland van haar boek Lieve Mama. En dat is reden voor een feestje natuurlijk. En champagne!

Een foto die is geplaatst door null (@estherverhoefinsta) op

Hij komt met een nieuwe single en daar hoort natuurlijk een prachtige videoclip bij. Grad Damen gaat die vandaag opnemen, wij zijn heel benieuwd!

Als er iemand weet hoe je een feestje moet bouwen is het DJ Tiësto wel! Hij werd onlangs 50 en zal van confetti nooit genoeg krijgen. 

Een foto die is geplaatst door null (@tiesto) op

Gecoacht en getraind worden door Pierre van Hooijdonk, wie wil dat nou niet? Deze jongen kijkt in ieder geval naar hem op en dat vindt Pierre natuurlijk prachtig. 

Een foto die is geplaatst door null (@pierrevh17) op