Volledig scherm
Manon Meijers deelt een leuke foto op Instagram. © Manon Meijers Instagram

De grootste fans van Guus genieten van concert en Rico Verhoeven pakt mooie prijs

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Top-hockeyster Lidewij Welten houdt van haar sport. Ze staat dan ook altijd lachend op het veld. Vanmiddag speelt ze een mooie pot tegen Groot-Brittannië. 

Kijk haar eens genieten van het zangwerk van vriendlief Guus Meeuwis. Met de kleine in de nek gaat styliste Manon Meijers helemaal los bij Groots met een zachte G in het PSV-stadion in Eindhoven. Als dat geen ‘couple-goals’ is!

Zonnebril op, mooi jack en de haartjes in de gel. Rico Verhoeven zag er op en top uit bij de uitreikingen van The Best Social Awards. De vechtsporter won de prijs voor beste sporter.

De Eindhovense dj La Fuente deelt maar weer eens een video van zijn sportwagens. Dat is niet alles. Luxe hotels, mooie plaatsjes in Zuid-Europa: Job, zoals de echte naam luidt, weet wel wat leven is. Dat mag ook wel als hardwerkende dj!