Jasper de IJsbeer moet vanwege de drukte binnen de ijsjes buiten uitdelen. De IJsbeer sloot zondag na 60 jaar de deuren aan de Graafseweg in Den Bosch.
Volledig scherm
PREMIUM
Jasper de IJsbeer moet vanwege de drukte binnen de ijsjes buiten uitdelen. De IJsbeer sloot zondag na 60 jaar de deuren aan de Graafseweg in Den Bosch. © Roel van der Aa

De IJsbeer na 60 jaar dicht: ‘Of ik het ga missen? Ik ga niet naar een andere zaak, ik koop een Airfryer’

DEN BOSCH - De IJsbeer aan de Graafseweg in Den Bosch mag gerust iconisch worden genoemd. Of zoals burgemeester Mikkers het zei: ,,Welke naam er ook voor de IJsbeer staat, de zaak zal altijd tot de geschiedenis van de stad behoren.” Zondag ging het cafetaria na zestig jaar dicht.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.