PREMIUM
De moussaka van Dennis geeft een Grieks vakantiegevoel
RecensieDe ‘To Go’ kaart van hotel-restaurant De Koppelpaarden in Dussen biedt voor elk wat wils en de afhaalgerechten vergen weinig huiswerk. Zelfs op een koude dag proef je de warme sfeer. Beoordeling 7,7.
Hotel-restaurant De Koppelpaarden ligt aan de rand van Dussen. De weg ernaartoe schenkt een oer-Hollands uitzicht over het ‘Land van Altena’, met groene weilanden en fruitbomen in bloesem. We rijden langs de Witte Molen ter hoogte van Meeuwen, waar cake en broodmixen en het plaatselijk kruidendrankje te koop zijn.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMRecensie
Liefhebber van vlees kan watertanden bij Giornale in Eindhoven
Chef-kok Kevin Penris van restaurant Giornale snijdt het vlees zelf uit en heeft daarmee een uitstekende controle op de kwaliteit. En dat is te proeven! Beoordeling 7,9. -
PREMIUM
Laarbeekse wethouder Ron van den Berkmortel (26) wil jongeren bij debat; ‘Ik kom goed beslagen ten ijs’
LAARBEEK - Veel twintigers voelen zich niet vertegenwoordigd door de politiek, maar in Laarbeek zien ze een van hen nu op de stoel van wethouder: Ron van den Berkmortel (26). Maar hoe laat je meer jeugd bij de debatten aanschuiven? -
PREMIUMMet video
Recordaantal vacatures: thuiswerken, tiny house en korte werkweek als lokkertjes
Een recordaantal vacatures staat open, waardoor werkgevers van alles uit de kast halen om personeel te werven. Maar is een scooter of een tiny house wel genoeg? -
PREMIUM
Berlijn, Barcelona en Marokko: zo gaat Femke (49) elk jaar gratis op vakantie
Je moet je huis netjes en schoon achterlaten voordat je vertrekt, maar dan kun je gratis vakantie vieren in het huis van een ander. Femke Breukels uit Utrecht is fanatiek huizenruiler: ,,We hebben al 10.000 euro bespaard.’’ -
PREMIUMRecensie
Het is geen straf om Trees over de vloer te krijgen
‘Trees voor Thuis’, het twee sterrenmenu van De Treeswijkhoeve in Waalre, blijkt het antwoord op die vervelende coronadagen. Chef Dick Middelweerd tovert een bord vol kostelijke lente. Beoordeling: 8,2.
-
PREMIUMRecensie
De chef van de Zwaan in Geldrop serveert kolossale zeetong
‘Lang geleden dat ik zo’n lekkere tong gegeten heb!’ De Zwaan in Geldrop pakt in zijn Franse menu uit met een overheerlijk visgerecht en de tarte-tatin als een traditioneel slot. Beoordeling 7. -
PREMIUMmet video
Warmtepomp wordt kleiner en minder lelijk
Nederland moet massaal aan de warmtepomp. Maar zo klein zijn ze niet, dus waar laat je zo’n ding? En waarom zien die buitenunits eruit als een koelwagen? Een kijkje op de VSK Installatiebeurs. -
PREMIUMRecensie
De take-awaymaaltijden van Uniek in Beek en Donk zijn 'tafelklaar'
Voor de take-awaygerechten van Eeterij Uniek in Beek en Donk hoeven we geen kookinstructie te volgen, alleen de tafel dekken volstaat. Jammer dat de vis wat te lang is gegaard, maar wat een heerlijke desserts! Boordeling 7.