Instagram Dionne Stax
Volledig scherm
Instagram Dionne Stax © Instagram Dionne Stax

Dionne Stax goes Brazil en Maarten van der Weijden geniet in Disneyland

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Ook topsporters verdienen zo hun rust! Rico Verhoeven weet zijn weekend dan ook op een hele goede manier te benutten.

En na het weekend is het natuurlijk weer tijd voor de nieuwe week. Mathieu van der Poel, we feel you!

Qmusic gaat voor een nieuw kleurtje. En dat staat Domien Verschuuren maar al te goed!

Hoe maak je het leuk om je auto te wassen? Volgens DJ La Fuente is het simpel, een muziekje aan en gaan!

Dochter Phileine van zwemheld Maarten van der Weijden geniet van het spektakel in Disneyland, en Maarten geniet van zijn dochter.

Styliste Lonneke Nooteboom laat ons zien hoe we in stijl en helemaal volgens de laatste trends de herfst het hoofd kunnen bieden. 

Presentatrice Gwen van Poorten gaat er in haar eentje vantussen. Waar naartoe, dat vertelt ze er niet bij. Iets met palmen in ieder geval. Hoe dan ook: veel plezier Gwen en tot over drie weken!

Dionne Stax geniet zo te zien volop in Brazilië. Is daarmee het raadsel in haar eerdere post opgelost?

 1. Acht verdachten aangehouden na bedreiging op camping Aalst in Gelderland in Best, Vught en Rotterdam, verdachten o.a. uit Eindhoven en Breda
  VIDEO/UPDATE

  Acht verdachten aangehou­den na bedreiging op camping Aalst in Gelderland in Best, Vught en Rotterdam, verdachten o.a. uit Eindhoven en Breda

  BEST - Een auto is zondagmiddag na een achtervolging door de politie tegen een boom gebotst op de Schansweg in Best. De politie heeft met getrokken wapens de verdachten uit de auto gehaald. Bij de aanhouding is ook een waarschuwingsschot gelost. In de auto werd een vuurwapen gevonden. Drie mannen zijn aangehouden. De omgeving werd afgezet.
 2. Angstige momenten tijdens wilde achtervolging Zaltbommel; soms scheelde het een haartje
  PREMIUM

  Angstige momenten tijdens wilde achtervol­ging Zaltbommel; soms scheelde het een haartje

  ZALTBOMMEL/WAARDENBURG/VELDDRIEL - ,,Dat was wel even schrikken en vooral indrukwekkend.” Natasja de Jong uit Rossum en haar vriend reden zaterdagavond over de Van Heemstraweg van Rossum naar Zaltbommel toen ze ineens allemaal zwaailichten op zich af zagen komen. Voorop reed een auto met een aanhangwagen. Het was de slotfase van een wilde achtervolging met - gelukkig alleen - veel blikschade.