Volledig scherm
Het nieuwe stulpje van Guus Meeuwis. © Google Maps

Dit is het nieuwe stulpje van Guus Meeuwis

TILBURG - Guus Meeuwis heeft een landhuis aan de Bredaseweg in Tilburg gekocht. Voor het optrekje zou de zanger ruim 1 miljoen euro hebben neergeteld. Het gaat om een vrijstaande villa van circa 260 vierkante meter op een perceel van ruim 5.000 vierkante meter. Dat meldt Quote.

De woning wordt omringd door veel groen en ligt volgens de verkoopbrochure in een bosrijke omgeving. "De rijke historie van het pand wordt direct zichtbaar bij het passeren van de entreepoort", schrijft de makelaar. "De nagenoeg centrale ligging op het perceel biedt de woning ruimte, vrijheid en de benodigde privacy die je bij een dergelijk charmant en karakteristiek pand mag verwachten."

De vraagprijs van het pand bedroeg een kleine 1,3 miljoen euro. Het interieur van de woning is wel enigszins gedateerd, zo is te zien de verkoopbrochure.

  1. Coach ex-prostituees: ‘Het is keihard. Maar er is een uitweg’
    PREMIUM

    Coach ex-prostitu­ees: ‘Het is keihard. Maar er is een uitweg’

    BREDA - De seksbranche tiert welig. Onzichtbaar en vaak duister in de huiselijke sfeer of hotelkamer. Prostituees hebben vaak moeite om te stoppen. Ze vinden in Joukje Welman van Instituut Maatschappelijk Werk (IMW) in Breda een stevig baken van hulp en zorg. Sinds de oprichting van het regionaal uitstapprogramma prostituees (RUPS) in 2015 heeft ze liefst 168 prostituees in de Baronie (Breda, Oosterhout en Etten-Leur) op weg geholpen.