Uitwisselingsstudent Elena Sorbelli uit Italië met achter haar haar klasgenoten. Rechts  mentor Sjoerd van Lierop. Elena is het hele schooljaar leerling op Metameer in Stevensbeek.
Volledig scherm
PREMIUM
Uitwisselingsstudent Elena Sorbelli uit Italië met achter haar haar klasgenoten. Rechts mentor Sjoerd van Lierop. Elena is het hele schooljaar leerling op Metameer in Stevensbeek. © Ed van Alem

Dit vindt uitwisselingsstudent Elena Sorbelli (17) leuk (én minder leuk) aan Land van Cuijk

STEVENSBEEK - Dat ze haar al in de bijna eerste les vroegen of haar opa en oma nog leefden, vond de Italiaanse uitwisselingsstudent Elena Sorbelli (17) wel wat raar. Maar daar staat tegenover dat een jaar lessen volgen op Metameer in Stevensbeek - in haar woorden - ‘heel gezellig’ is. 

0 reacties

  1. Nieuwsoverzicht | Veel schade na natuurbrand - Teamgenoten van omgekomen Pepijn en Matt halen herinneringen op
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Veel schade na natuur­brand - Teamgeno­ten van omgekomen Pepijn en Matt halen herinnerin­gen op

    Het busstation in Tilburg was zaterdagochtend zo goed als verlaten door een staking. Klaas Wels is de nieuwe technisch directeur van TOP Oss. In Eindhoven woedde een grote natuurbrand. En de toekomstige sociale huurwoningen van het project Amadeiro aan de Prins Bernhardstraat in Den Bosch gaan als warme broodjes over de toonbank. Een appartement leverde 905 reactie's op. Dit en meer in in het nieuwsoverzicht van zaterdag.