Volledig scherm
© ANP Kippa

DJ Tiësto vermaakt zich op reis hartstikke goed en Gwen van Poorten twijfelt over haar hoed

Brabant BytesOnze sterren zijn al van deze dag aan het genieten, maar ben jij al klaar voor de Sint en al zijn pieten? Dit is wat onze Bekende Brabanders doen vandaag, met deze social media posts verblijden wij jullie graag.

Dit bericht wordt gedurende de dag ververst.

De Sint is nog steeds in het land, maar dat maakt volgens Corry Konings niets uit. ‘Almost that time of the year', ze kijkt er naar uit. 

Wat staat het Gwen van Poorten toch ontzettend goed, die leuke, rode hoed.

Een reis naar Singapore, wie wil dat nu niet? DJ Tiësto heeft het er behoorlijk naar zijn zin, zoals je ziet.

Misschien moest je twee keer kijken en vond je deze #fitboy al wat op Mental Theo lijken. Hij hangt hier lekker aan het zwembad in Spanje. Met zijn gebruinde huid, gelukkig niet oranje. 

Om te kunnen knallen tijdens het gevecht tegen Badr Hari, staat Rico Verhoeven flink te zweten. Wie de grote kampioen wordt, zullen we op 21 december weten!

Met je gezicht in het zonnetje, op het strand of op een balkonnetje. Kelly van der Minne zit met dit tropisch weertje natuurlijk niet binnen. 

Zou Art Rooijakkers al klaar zijn voor de Sint zijn fuifje? Deze ochtend geniet hij nog eerst van de zon met zijn blonde kuifje.

Michael van Gerwen mag vanavond in Manchester een gooi doen tegen oude vriend Phil Taylor. Wie komt vanavond uit de bus als beste speler?