Politie zaterdagmiddag bij de woning aan de Oude Boomgaard in Boxtel waar het stoffelijk overschot van bewoner Henk van den Oetelaar is aangetroffen.
Volledig scherm
PREMIUM
Politie zaterdagmiddag bij de woning aan de Oude Boomgaard in Boxtel waar het stoffelijk overschot van bewoner Henk van den Oetelaar is aangetroffen. © Sander van Gils/Persburo Sander van Gils

Dode Boxtelaar vastgebonden op stoel aangetroffen door familie

BOXTEL - Boxtelaar Henk van den Oetelaar (73) die zaterdagmiddag dood is aangetroffen in zijn woning naast zijn bed and breakfast-gebouw In den Boogert was waarschijnlijk slachtoffer van een overval of inbraak. Hij werd vastgebonden op een stoel aangetroffen door een familielid dat de politie waarschuwde.

 1. Nieuwsoverzicht | Zonnestudio's boos over sluiting - Dex (19) na 2,5 jaar vrijgesproken van verkrachting
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Zonnestu­dio's boos over sluiting - Dex (19) na 2,5 jaar vrijgespro­ken van verkrach­ting

  De eigenaren van zonnestudio's zijn boos. Kappers mogen open, maar zij niet. ,,Waarom is een zonnestudio een publieke plaats en een kapper of nagelstudio niet? Bij de kapper of de schoonheidsspecialiste zijn veel meer contactmomenten. Bij de politie heeft zich opnieuw een van de relschoppers in Eindhoven gemeld. En Dex werd na 2,5 jaar vrijgesproken van verkrachting. Dat en meer in de nieuwsoverzicht.
 1. Rolschaatsmeiden starten kledinglijn om geld op te halen: 'Willen in Italië gaan trainen'
  Play

  Rolschaats­mei­den starten kleding­lijn om geld op te halen: 'Willen in Italië gaan trainen'

 2. Na 30 jaar in Nederland moet Bart uit België staatsexamen doen
  Play

  Na 30 jaar in Nederland moet Bart uit België staatsexa­men doen