Volledig scherm
Domien Verschuuren. © Instagram Domien Verschuuren

Domien Verschuuren ‘geniet’ van zijn biertje en Fresku bedankt zijn fans

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Het ziet er naar uit dat Alex Maas allesbehalve een rustige vrijdagavond had. De knalfuif wilde hij zijn volgers niet onthouden.

Genieten met een hoofdletter G! Zo ziet deze zonnige plaat van Domien Verschuuren eruit. Maar zou hij ook echt genieten van zijn biertje?

Johan Vlemmix blijft een druk baasje. Vandaag was hij in Zeewolde om Fiets 'm der in te presenteren.

Fans van Fresku, be prepared! Het ziet er naar uit dat de rapper binnenkort met iets nieuws op de proppen komt.

Hoewel veel mensen zich vanochtend in bed hoogstwaarschijnlijk nog een keer omdraaiden, was Rico Verhoeven alweer druk bezig met sporten. 

  1. 
‘Quarantainekosten coronavirus zijn voor reiziger’, zegt organisatie reisbranche ANVR
    PREMIUM
    coronavirus

    ‘Quaran­tai­ne­kosten coronavi­rus zijn voor reiziger’, zegt organisa­tie reisbran­che ANVR

    BREDA/ADEJE - Reizigers die in quarantaine moeten vanwege het coronavirus lopen het risico dat ze voor behoorlijk wat extra kosten komen te staan. Extra nachten, maaltijden, een andere terugvlucht worden in de meeste gevallen niet gedekt door de verzekering. Dat zegt Frank Oostdam, voorzitter van het bestuur van de ANVR, brancheorganisatie voor bedrijven in de reisbranche.