Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP Kippa

Domien Verschuuren heeft belangrijk Paasnieuws en Peter van der Vorst kletst met koeien

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag aangevuld.

Ajax heeft zich deze week naar de halve finales van de Champions League weten te knokken. Super knap natuurlijk, maar PSV laat toch graag weten dat ook zij dat deze eeuw voor elkaar kregen. De Eindhovense club maakt er meteen een quizje van. Weet jij nog wie er destijds in het rood-wit speelden?

Onze eigen Sylvie Meis lijkt op deze foto alweer helemaal over haar relatiebreuk heen. Ze showt ons vandaag een hele mooie jurk.

Een schnabbel hier, een optreden daar. Als BN’er is een extra zakcentje snel bijverdiend. De een doet het alleen wat subtieler dan de ander. De dames van Og3ne rijden vandaag in ieder geval een lekker rondje in een Duitse sportwagen.

Wat was het een heerlijke overwinning. En dan mag je daar de dag nadien gerust nog eens trots een foto van plaatsen, niets mis mee. Proficiat Mathieu van der Poel!

Hij reist de hele wereld rond om in gesprek te komen met de grootste celebrities. Ditmaal ziet Peter van de Vorst echter geen sterren, maar een stel oerhollandse koeien. De Bredanaar, en zijn hond, kunnen daar wel genieten. 

Als artiest mag je gerust begaan zijn met het publiek. Sterker nog, dat wordt doorgaans enorm gewaardeerd. Zo zullen ze in Friesland een dansje op de salontafel doen, aangezien de in Steenbergen geboren Nasrdin Dchar zijn gasten in het Fries aanspreekt. Het is voor de rest van Nederland echter onleesbaar.

Het lijkt er op dat een niet nader te noemen supermarkt deze week het vlees in de aanbieding heeft. En het ‘nieuws’ komt ook nog eens voort uit een eigen onderzoek. Domien Verschuuren vindt er het zijne van.