Volledig scherm
Art Rooijakkers. © ANP Kippa

Droom komt uit voor Art Rooijakkers en Guido Weijers leert zijn volgers een wijze les

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de nieuwe rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders. 

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Jim Bakkum is jarig en dat wordt door Vajén van den Bosch groots gevierd. Ze zet haar vriend slash collega op een digitale manier in het zonnetje door een filmpje van een ‘gek moment’ te delen op social media. Wij mogen meegenieten.

Nog een jarige! De vader van Nieky Holzken mag een x aantal kaarsjes uitblazen en ook dat verdient een virtuele felicitatie. 

Droomt hij nog? Nee, hij is hartstikke wakker. Art Rooijakkers kan het zelf bijna niet geloven, maar waar hij als klein jochie van droomde, is nu werkelijkheid geworden. Hij heeft een gesprek gehad met voormalig Nederlands voetballer Gerald Vanenburg!

Toen half Nederland al op één oor lag, genoot Johan Vlemmix in de late uurtjes nog van zijn vrijdagnacht. Aan zijn big smile te zien, vermaakte hij zich prima.

Wijze lessen. Guido Weijers weet er wel raad mee en vraagt of we allemaal netjes op onze beurt willen wachten. Er is genoeg eten voor iedereen. Fijn Guido, doen we, thanks!