Art Rooijakkers.
Volledig scherm
Art Rooijakkers. © ANP Kippa

Droom komt uit voor Art Rooijakkers en Guido Weijers leert zijn volgers een wijze les

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de nieuwe rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders. 

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Jim Bakkum is jarig en dat wordt door Vajén van den Bosch groots gevierd. Ze zet haar vriend slash collega op een digitale manier in het zonnetje door een filmpje van een ‘gek moment’ te delen op social media. Wij mogen meegenieten.

Nog een jarige! De vader van Nieky Holzken mag een x aantal kaarsjes uitblazen en ook dat verdient een virtuele felicitatie. 

Droomt hij nog? Nee, hij is hartstikke wakker. Art Rooijakkers kan het zelf bijna niet geloven, maar waar hij als klein jochie van droomde, is nu werkelijkheid geworden. Hij heeft een gesprek gehad met voormalig Nederlands voetballer Gerald Vanenburg!

Toen half Nederland al op één oor lag, genoot Johan Vlemmix in de late uurtjes nog van zijn vrijdagnacht. Aan zijn big smile te zien, vermaakte hij zich prima.

Wijze lessen. Guido Weijers weet er wel raad mee en vraagt of we allemaal netjes op onze beurt willen wachten. Er is genoeg eten voor iedereen. Fijn Guido, doen we, thanks!

  1. GroenLinks, SP, D66 en PvdD in Brabant: ‘onderzoek verband tussen slechte luchtkwaliteit en coronahaarden’
    PREMIUM

    GroenLinks, SP, D66 en PvdD in Brabant: ‘onderzoek verband tussen slechte luchtkwali­teit en coronahaar­den’

    DEN BOSCH - Nee, een keihard verband is een paar maanden na de eerste uitbraak in China nog niet te leggen. Maar toch: corona lijkt bovengemiddeld hard toe te slaan in regio's die bekend staan om hun slechte luchtkwaliteit, zoals Oost-Brabant. Daarom is nader onderzoek nodig, zo stellen de fracties van GroenLinks, SP, D66 en PvdD in een reeks vragen aan het provinciebestuur.