Drukke zondag bij PostNL na Black Friday: 'Huis-dj voor extra sfeer’

PostNL schaalt op na Black Friday en met Sinterklaas en de kerstdagen in aantocht. Hoe ze dit doen? Werken op zondag. Hoe hou je dat leuk? Met een dj en foodtrucks voor je medewerkers.

 1. Nieuwsoverzicht | Villa’s in buitengebied stuiten op verzet - Veel Brabantse horecazaken een dag open
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Villa’s in buitenge­bied stuiten op verzet - Veel Brabantse horecaza­ken een dag open

  Na lange tijd was er weer winkelend publiek in de Brabantse binnensteden te vinden. Niet-essentiële winkels mochten weer klanten ontvangen tot 17.00 uur. Een mondkapje dragen en 1,5 meter afstand houden was daarbij wel verplicht. Verschillende horecazaken gingen voor even open. Uit protest weliswaar. Dat en meer lees je in het nieuwsoverzicht van zaterdag 15 januari.
 2. Horeca in de regio gaat uit protest massaal open, gemeente gaat niet ingrijpen
  PREMIUM

  Horeca in de regio gaat uit protest massaal open, gemeente gaat niet ingrijpen

  LAND VAN CUIJK - De horeca in Land van Cuijk gaat zaterdag massaal open. Het is een actie tegen het besluit van het kabinet dat winkels wel en horecagelegenheden nog niet open mogen. De gemeente Land van Cuijk heeft, zo zegt Koninklijke Horeca Nederland Land van Cuijk, al aangegeven die dag niet op te zullen treden. De gemeente laat zelf weten de persconferentie van premier Rutte van vrijdagavond af te wachten voordat een definitief standpunt wordt ingenomen.