Volledig scherm
Duncan Laurence. © ANP

Duncan Laurence dankt Ilse de Lange en Esther Verhoef raakt geïnspireerd op vakantie

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders. 

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

Guido Weijers blikt terug naar zijn oudejaarsconference uit 2018 en maakt een bijzondere vergelijking tussen Avicii en René Froger.

Zelfs als Rico Verhoeven niet aan het trainen is, denkt hij nog aan zijn sportcarrière.

Het leven van een presentator gaat niet altijd over rozen. Want Giel de Winter en zijn team kunnen dan wel een contract van Talpa op zak hebben, sommige klusjes moeten gewoon geklaard worden.

Esther Verhoef geniet in alle rust van een welverdiende vakantie. Echte rust kan de schrijfster niet echt vinden, want er schieten steeds weer nieuwe verhaalideeën naar boven.

Jesse Klaver gaf vanochtend het goede voorbeeld aan de jongste telg van het gezin. Hij stemde vandaag voor de Europese Verkiezingen.

Voor Duncan Laurence is het nog steeds onwerkelijk dat hij het ESF wist te winnen. Één ding is volgens Duncan zeker: zonder Ilse de Lange was het hem nooit gelukt.