Volledig scherm
Duncan Laurence © ANP

Duncan Laurence geniet van interviews in Tel Aviv en Gwen van Poorten ‘zoent’ een paard

Korte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel word gedurende de dag bijgewerkt.

Gwen van Poorten heeft een memorabele avond achter de rug. Want als je op een feestje bent waarbij je een paard probeert te zoenen en hem als onderzetter gebruikt, dan is dat vast een goed feestje geweest. 

Hoe lang is Sylvia Hoeks nu echt? Zoals ze naast deze poppen staat, is het erg lastig te peilen. Nu helpen die hoge hakken natuurlijk ook wel (p.s. het antwoord is 1.75 meter).

Volgende week is het zo ver voor Duncan Laurence. Dat mag hij Arcade vertolken in de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Voordat het zover is, moet hij wel nog het hele circus aan persmomenten door. Maar hij lijkt er enorm van te genieten. 

Domien Verschuren wenst ons allemaal een fijn weekend met een leuke quote uit een liedje. Misschien wel het liedje wat hij daar staat te draaien. Je krijgt het in ieder geval niet meer uit je hoofd. Jij ook een fijn weekend Domien!

De meiden van Og3ne waren vandaag op bezig bij Tijd voor Max. Als je dan Alain Clark tegenkomt, dan moet je natuurlijk even met hem op de foto. 

Mocht je een glimp van Guido Weijers op willen vangen, dan kun je het komend weekend het beste naar Groningen gaan, de favoriete stad van de cabaretier. Vanavond is hij in Veendam te vinden, morgen in Hoogezand.

Rico Verhoeven kruipt voor heel even even in de huid van een model. Zijn grote, gespierde benen staan natuurlijk ook op de foto (en die bedekken het grootste deel van het plaatje). 

Het is vrijdag. Een prachtige dag om in je bikini een roze gordijn vast te houden. Precies wat Sylvie Meis vandaag doet om haar nieuwe badkleding te promoten.