Bij het bedrijf BeNu Klimaattechniek in Bergen op Zoom moeten ze alle zeilen bijzetten om aan de enorme vraag naar airco’s te kunnen voldoen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij het bedrijf BeNu Klimaattechniek in Bergen op Zoom moeten ze alle zeilen bijzetten om aan de enorme vraag naar airco’s te kunnen voldoen. © Pix4Profs/Marina Popova

Een airco om je huis mee te verwarmen? Dat kan, en het loopt storm

BERGEN OP ZOOM - Je huis verwarmen met een airco in plaats van koelen? Dat kan. Sterker nog, met de hoge energieprijzen gebeurt het steeds meer. Installateurs kunnen de vraag naar airco’s nauwelijks aan.

 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”
 2. Fijn, het is koud! Zo maak je handig gebruik van de lage temperaturen
  PREMIUM

  Fijn, het is koud! Zo maak je handig gebruik van de lage temperatu­ren

  Het heeft even geduurd, maar Koning Winter heeft zijn intrede nu toch echt gedaan. Het is steenkoud buiten en volgend weekend kunnen we op meerdere plekken in het land sneeuw verwachten. Voor de koukleumen onder ons is dat allemaal maar niks. Komt nog eens bovenop dat de gasrekening fors zal toenemen. Toch zijn die kou en sneeuw niet alleen maar rot en onhandig. Op deze manieren maak je er handig gebruik van.