Ad de Boer zijn vrouw Astrid overleed na een noodlottig ongeval met een motoragent, pal voor zijn huis aan de Zeestraat in Zevenbergen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ad de Boer zijn vrouw Astrid overleed na een noodlottig ongeval met een motoragent, pal voor zijn huis aan de Zeestraat in Zevenbergen. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Een sirene, dan een harde klap: Astrid komt nooit meer thuis

ZEVENBERGEN - Het is een gewone zondagmiddag. Ad de Boer uit Zevenbergen rommelt wat op zolder. Zijn vrouw roept door het trapgat: ‘Ben even weg, ga boodschappen doen’. Astrid (56) komt nooit meer thuis. Ze overlijdt na een bizar ongeval met een motoragent die een scooterrijder achtervolgt. Anderhalve week later spreekt Ad op haar uitvaart. ,,Dit verzin je gewoon niet.”

  1. Nieuwsoverzicht | Man stak zomaar in op drie vrouwen - Adrenaline bij ballonvaarder na noodlanding in wijk
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Man stak zomaar in op drie vrouwen - Adrenaline bij ballonvaar­der na noodlan­ding in wijk

    Een luchtballon heeft een noodlanding moeten maken in een Bossche woonwijk. De ballonvaarder die de landing moest maken, hield er wat gezonde adrenaline op na. En niet een, maar drie Eindhovense vrouwen zijn waarschijnlijk slachtoffer geweest van een Somalische man, die hen zonder enige aanleiding zou hebben neergestoken en zwaar verwond. Een van de vrouwen bracht het er ternauwernood levend van af. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van maandag.