Probeer als jongere maar eens aan een woning te komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Probeer als jongere maar eens aan een woning te komen. © ANP

Een tekort aan huizen voor jongeren? Oplossingen genoeg

LAND VAN CUIJK - Voor jongeren is het bijna ondoenlijk om aan een woning te komen. De prijzen van koopwoningen rijzen de pan uit, goedkope huurwoningen zijn er niet of nauwelijks. Wat nu? Hebben de politieke partijen in de nieuwe gemeente Land van Cuijk dé oplossing? 

0 reacties

 1. Kim krijgt het voor elkaar: groot onderzoek naar misstanden en misbruik in danswereld
  PREMIUM

  Kim krijgt het voor elkaar: groot onderzoek naar misstanden en misbruik in danswereld

  OOSTERHOUT/DEN HAAG - De Oosterhoutse Kim Koumans heeft er maandenlang voor geknokt. Ze heeft noodgedwongen haar nare ervaringen met de rest van de wereld moeten delen. Nu werpt het zijn vruchten af: in januari start een onderzoek naar de misstanden in de gehele danswereld. Naar verwachting wordt het groter dan vergelijkbaar turndossier, vanwege het aantal slachtoffers en de mate van seksueel misbruik.
 2. Nieuwsoverzicht | Tonnen schade na brand in sterrenrestaurant - Feestzanger Arie Ribbens (84) overleden
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Tonnen schade na brand in sterrenres­tau­rant - Feestzan­ger Arie Ribbens (84) overleden

  Tonnen aan schade en dit jaar geen gasten meer kunnen ontvangen: het is een enorme domper voor sterrenrestaurant De Treeswijkhoeve in Waalre, waar afgelopen weekend een grote brand woedde. Ander nieuws: in Maren-Kessel is een sportvisser overleden nadat hij door hulpdiensten uit het water werd gehaald. En ook: de Brabantse feestzanger Arie Ribbens overleed op 84-jarige leeftijd. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.