Volledig scherm
Show Raveleijn © Efteling

Efteling-shows Aquanura en Raveleijn liggen al dagen stil vanwege storingen

KAATSHEUVEL - De Efteling-shows Aquanura en Raveleijn liggen al enkele dagen stil. Boosdoeners zijn technische storingen. Wanneer deze verholpen zijn, is nog onduidelijk. Dat meldt een woordvoerder van het pretpark.

Raveleijn kampt vanaf zondag met een storing in showelement Draconicon. ,,We onderzoeken hoelang het duurt om de show weer aan de praat te krijgen. Tot die tijd is er op showtijden voor de poort van Raveleijn een Ontmoet & Begroet met de ruiters van de show.’'

Aquanura is zelfs al sinds vorige week donderdag buiten gebruik. De waterkwaliteit is volgens de woordvoerder niet voldoende om de show te laten zien.

Volledig scherm
Aquanura Efteling
  1. Is de introductieweek in het Eindhovense nachtleven en een bad van bier nog een beetje te betalen?

    Is de introduc­tie­week in het Eindhoven­se nachtleven en een bad van bier nog een beetje te betalen?

    EINDHOVEN - Nog voor ze hun eerste drankje bestellen, is er voor sommige studenten al een flinke hap uit hun bierbudget voor deze week. Wie geen slaapplek heeft bemachtigd in een studentenhuis, moet 40 euro neerleggen voor een bedje in het Studentensportcentrum. Verder betaalt iedere student 120 euro voor deelname aan de introductieweek. Daarvoor krijgen ze een week vol activiteiten en feestavonden en drie maaltijden per dag.