Volgens Efteling-directeur Fons Jurgens is groeien naar zeven miljoen bezoekers per jaar 'keiharde noodzaak' om te kunnen blijven concurreren.
Volledig scherm
PREMIUM
Volgens Efteling-directeur Fons Jurgens is groeien naar zeven miljoen bezoekers per jaar 'keiharde noodzaak' om te kunnen blijven concurreren. © Dolp Cantrijn/Roel van der Aa (beeldbewerking BD)

Efteling wil snel uitbouwen

KAATSHEUVEL - Eerder dan de boeren en de bouw liep de Efteling vast in stikstof. De gewenste uitbreiding werd door de Raad van State geblokkeerd. Dit jaar hoopt directeur Fons Jurgens te kunnen bouwen. ,,Ik heb vertrouwen in een goede afloop.''

  1. Nieuwsoverzicht | Brabander daagt Sigrid Kaag uit bij D66 - Veel nachtelijke hardrijders moeten rijbewijs inleveren
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Brabander daagt Sigrid Kaag uit bij D66 - Veel nachtelij­ke hardrij­ders moeten rijbewijs inleveren

    333 mensen zijn de afgelopen week in Brabant positief getest op corona. West-Brabant telt nu de meeste besmettingen van de provincie, zo werd vandaag opnieuw duidelijk uit nieuwe cijfers van het RIVM. Verder was vandaag de dag waarop hoogstwaarschijnlijk de vermiste Bert de Laat uit Made werd gevonden in zijn auto in de haven Drimmelen. En blijken agenten bij nachtelijke verkeerscontroles op de snelweg heel wat hardrijders te pakken.