Woonzorgcentra zoals AAtrium in Veghel zitten krap in hun personeel. Daarom is Maartje Hurkmans (rechts) enorm blij met de hulp van Ellen von Koczian deze week.
Volledig scherm
PREMIUM
Woonzorgcentra zoals AAtrium in Veghel zitten krap in hun personeel. Daarom is Maartje Hurkmans (rechts) enorm blij met de hulp van Ellen von Koczian deze week. © Van Assendelft Fotografie

Ellen helpt in de baas z’n tijd in het verpleeghuis van haar moeder: ‘Zouden meer bedrijven moeten doen’

VEGHEL - De potloden slijpen van die mevrouw die zo graag kleurt, een extra glas water brengen nu het zo heet is. Haar werkgever heeft Ellen von Koczian de gelegenheid gegeven om bij te springen in het verpleeghuis waar ook haar moeder woont. ,,Zouden meer bedrijven moeten doen, anders redt de ouderenzorg het niet.”

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”