Uit handen van Winston Gerschtanowitz krijgen Jolanda en Mario de cheque van de Postcode Loterij van 1.666.666 euro. ,,We zijn helemaal sprakeloos.”
Volledig scherm
PREMIUM
Uit handen van Winston Gerschtanowitz krijgen Jolanda en Mario de cheque van de Postcode Loterij van 1.666.666 euro. ,,We zijn helemaal sprakeloos.” © Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden

En dan ben je opeens miljonair: ook deze Brabanders wonnen forse geldprijzen

overzichtBijna vijf miljoen euro. Dat is de prijs die bij elkaar viel op een woonwagenkamp in Nuenen. Bewoonster Jolanda moet nog steeds bijkomen van alle felicitaties: “Ik heb er vannacht niet van geslapen. Er komt nu zoveel over me heen.” Maar, hoe bijzonder ook, het is zeker niet voor het eerst dat een Brabander een groot geldbedrag wint bij een loterij, een spelshow of in het casino. Een overzicht.

  1. Nieuwsoverzicht | Parkeervete via anonieme briefjes op laadpalen - Weer gaat een statige villa tegen de vlakte
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Parkeerve­te via anonieme briefjes op laadpalen - Weer gaat een statige villa tegen de vlakte

    Er klinkt steeds meer kritiek op helikopters die vroeg in de ochtend boven de PI in Vught hangen. Ook wordt er veel geklaagd over het ‘boevenvervoer’ dwars door Vught. Verder wordt in Breda via briefjes op laadpalen een ware parkeervete uitgevochten. De briefjes zijn anoniem. En in Tilburg gaat later dit jaar wederom een statige villa tegen de vlakte, tot onbegrip van erfgoedkenners. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.