Het isoleren van woningen is erg trek. Essent zag het aantal aanvragen alleen al de afgelopen maand, onder 'druk' van de energiecrisis, verdrievoudigen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het isoleren van woningen is erg trek. Essent zag het aantal aanvragen alleen al de afgelopen maand, onder 'druk' van de energiecrisis, verdrievoudigen. © Van Assendelft

Energiereus Essent komt bij van stortvloed aan telefoontjes: ‘Ik moet nú iets doen’

DEN BOSCH - Het was een gekkenhuis de afgelopen weken bij Essent. De grootste energieleverancier van Nederland stelde honderdduizenden klanten gerust dat het voor hen nu heus zou meevallen met die (hoge) energierekening. In gesprek met Henriëtte Setz, directeur bij de energiereus: ,,Ons werk bestaat vooral uit paniek wegnemen.”

  1. Nieuwsoverzicht | Rutte: Geen garanties voor ‘normale kerst’ - Zwaargewonde man achtergelaten bij ziekenhuis
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Rutte: Geen garanties voor ‘normale kerst’ - Zwaargewon­de man achtergela­ten bij ziekenhuis

    Demissionair premier Mark Rutte ‘hoopt op een normale kerst’, maar kan daarover ‘absoluut geen garanties’ geven. ,,Het kan langer duren” voordat de vandaag aangekondigde aangescherpte maatregelen tegen het coronavirus kunnen worden ingetrokken. Vooralsnog geldt het pakket tot en met 18 december. En bij een ziekenhuis in Eindhoven is vrijdagochtend een zwaargewonde man voor de deur gelegd. Waarschijnlijk was hij in Duitsland betrokken bij een misdrijf. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.