Het isoleren van woningen is erg trek. Essent zag het aantal aanvragen alleen al de afgelopen maand, onder 'druk' van de energiecrisis, verdrievoudigen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het isoleren van woningen is erg trek. Essent zag het aantal aanvragen alleen al de afgelopen maand, onder 'druk' van de energiecrisis, verdrievoudigen. © Van Assendelft

Energiereus Essent komt bij van stortvloed aan telefoontjes: ‘Ik moet nú iets doen’

DEN BOSCH - Het was een gekkenhuis de afgelopen weken bij Essent. De grootste energieleverancier van Nederland stelde honderdduizenden klanten gerust dat het voor hen nu heus zou meevallen met die (hoge) energierekening. In gesprek met Henriëtte Setz, directeur bij de energiereus: ,,Ons werk bestaat vooral uit paniek wegnemen.”

  1. ProRail start met uitgraven dassenburcht onder het spoor bij Esch: ‘De kraamburcht laten we met rust’
    met video

    ProRail start met uitgraven dassen­burcht onder het spoor bij Esch: ‘De kraam­burcht laten we met rust’

    ESCH - ProRail start vrijdagochtend met het uitgraven van een dassenburcht die het spoor bij Esch onstabiel heeft gemaakt. Stichting Das en Boom laat weten dat eerst de gangen worden uitgegraven die niet meer door dassen worden gebruikt. Een mogelijke kraamburcht wordt nog ongemoeid gelaten. Als alles ‘voorspoedig’ verloopt verwacht ProRail dat er eind volgende week treinen kunnen rijden.
    's-Hertogenbosch