Ali G., door zijn rijzige gestalte ook wel 'Lange Ali' genoemd, is een man met vele gezichten. Hij is hoofdverdachte in de terreurcampagne tegen fruithandel De Groot en staat deze week terecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Ali G., door zijn rijzige gestalte ook wel 'Lange Ali' genoemd, is een man met vele gezichten. Hij is hoofdverdachte in de terreurcampagne tegen fruithandel De Groot en staat deze week terecht. © ANP / Aloys Oosterwijk

Fantast, familieman of gewetenloos crimineel; wie is Ali G., hoofdverdachte in terreurcampagne tegen De Groot?

HEDEL - Fantast, familieman of gewetenloos crimineel? Ali G., hoofdverdachte in de  geruchtmakende terreurcampagne tegen de Hedelse fruithandel De Groot, is een man met vele gezichten. Na drie jaar komt zijn zaak komende week tot een climax. ,,Hij heeft niet per se de gunfactor. Met zijn geheimzinnigheid, het overschrijden van grenzen en onsympathieke dingetjes.” 

  1. Elf dagen lang meters maken op theaterfestival Boulevard: 'Het is weer als vanouds’

    Elf dagen lang meters maken op theaterfes­ti­val Boulevard: 'Het is weer als vanouds’

    Eén ding is zeker: het is meters maken deze Boulevard. Wandelmeters wel te verstaan. Want zo’n organisch geheel als het festivalterrein vorig jaar was in het Zuiderpark, zo verspreid staan de tenten nu. Met tenten en horeca aan de rand van het Zuiderpark - een stuk compacter dan vorig jaar, dat was een wens vanuit de buurt - en tenten en horeca aan de overkant van het water bij de Limietlaan. Overigens zijn die twee delen op een prachtige manier met elkaar verbonden door een drijvend ponton met daarop een bar.