De groep meiden die afgelopen zaterdagnacht betrokken waren bij  het ongeluk in Rijsbergen waarbij een auto op een groep mensen inreed. Van de acht vriendinnen staan er zeven op de foto, op hun verzoek niet herkenbaar.
Volledig scherm
PREMIUM
De groep meiden die afgelopen zaterdagnacht betrokken waren bij het ongeluk in Rijsbergen waarbij een auto op een groep mensen inreed. Van de acht vriendinnen staan er zeven op de foto, op hun verzoek niet herkenbaar. © Pix4Profs/René Schotanus

Feestende vriendinnen in Rijsbergen zien auto in volle vaart op hen inrijden: ‘Dit is zo ziek’

BREDA/RIJSBERGEN - ,,Opeens zien we ze door de lucht vliegen. Dat we hier nog met z’n allen zitten is een wonder. Het had veel erger af kunnen lopen.” Acht vriendinnen blikken terug op een bizar moment na afloop van hun feestje bij de Jolly Jester Pub in Rijsbergen als een automobilist op ze inrijdt.

  1. Wolf steeds vaker gespot in Brabant, en lijkt zelfs koe aan te vallen: vier vragen over het roofdier
    PREMIUM

    Wolf steeds vaker gespot in Brabant, en lijkt zelfs koe aan te vallen: vier vragen over het roofdier

    Of je er nou blij mee bent, of niet: de wolf heeft zich gevestigd in Brabant en duikt steeds vaker op. Daarmee wordt de kans groter dat je een wolf tegenkomt, of dat schapen ten prooi vallen aan het grote roofdier. Afgelopen maandag bleek zelfs dat een koe in Heeze een vermoedelijke wolvenaanval niet heeft overleefd. Hoe het zit met wolven, en hoe we met ze om moeten gaan, beantwoorden we daarom in vier vragen.