De groep meiden die afgelopen zaterdagnacht betrokken waren bij  het ongeluk in Rijsbergen waarbij een auto op een groep mensen inreed. Van de acht vriendinnen staan er zeven op de foto, op hun verzoek niet herkenbaar.
Volledig scherm
PREMIUM
De groep meiden die afgelopen zaterdagnacht betrokken waren bij het ongeluk in Rijsbergen waarbij een auto op een groep mensen inreed. Van de acht vriendinnen staan er zeven op de foto, op hun verzoek niet herkenbaar. © Pix4Profs/René Schotanus

Feestende vriendinnen in Rijsbergen zien auto in volle vaart op hen inrijden: ‘Dit is zo ziek’

BREDA/RIJSBERGEN - ,,Opeens zien we ze door de lucht vliegen. Dat we hier nog met z’n allen zitten is een wonder. Het had veel erger af kunnen lopen.” Acht vriendinnen blikken terug op een bizar moment na afloop van hun feestje bij de Jolly Jester Pub in Rijsbergen als een automobilist op ze inrijdt.

  1. Nieuwsoverzicht |  4 meter lange python op straat gevonden - Ook popcornkramen in bioscoop verboden
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | 4 meter lange python op straat gevonden - Ook popcornkra­men in bioscoop verboden

    Grote schrik in Etten-Leur: daar werd een vier meter lange python gevonden. Gelukkig voor de hulpdiensten was het dier dood en dus niet meer gevaarlijk. Verder kwam Brabant er weer niet best vanaf in de wekelijkse RIVM-coronacijfers. Er kwamen in deze provincie ruim tweeduizend meer gevallen bij dan vorige week. Ook was het de dag waarop rapper Boef zijn straf hoorde voor het straatracen door Eindhoven en Tilburg.