Volledig scherm
Fileleed in Brabant © De Kort Media

Fileleed in Brabant: uur vertraging tussen Tilburg en Eindhoven

De vakanties zijn voorbij en dat merken weggebruikers op snelwegen in Brabant. Op verschillende plekken staat er file. De grootste stond tussen Tilburg en Eindhoven.

Op de A58 tussen Tilburg en Eindhoven moest er een vrachtwagen geborgen worden en daarom stond er op het hoogtepunt een file van ruim tien kilometer. De rechterrijstrook was door de vrachtwagen dicht. Dat zorgde voor een vertraging van een uur voor weggebruikers van de A58. Rond 9.30 uur was de file voorbij. Ook was er op de N2 tussen Waalre en Eindhoven Airport een file, dat komt door wegwerkzaamheden.

Verder stond er op de A50 tussen Oss en Eindhoven bij Veghel aan beide kanten een file van enkele kilometers. Deze is rond 9.00 uur weer opgelost. Hetzelfde ging op voor de A2 tussen Eindhoven en Den Bosch bij Vught, waar er ook in beide richtingen een file stond. Ook hier rijdt het verkeer inmiddels weer door.

Op de A59 tussen Heusden en Vlijmen moesten weggebruikers rekening houden met ongeveer tien minuten vertraging door een file. Rond 9.30 uur was deze vertraging ook voorbij.

Volledig scherm
Fileleed in Brabant © De Kort Media
Volledig scherm
Fileleed in Brabant © De Kort Media
Volledig scherm
Fileleed in Brabant © De Kort Media
Volledig scherm
Fileleed in Brabant © De Kort Media
 1. Fruithandel De Groot doelwit van criminelen na onderschepping 400 kilo coke, afpersers dreigden met liquidatie
  PREMIUM

  Fruithan­del De Groot doelwit van criminelen na onderschep­ping 400 kilo coke, afpersers dreigden met liquidatie

  ARNHEM/HEDEL - Uit wraak voor een onderschepte lading cocaïne zijn eigenaren van de Hedelse groente- en fruithandel De Groot afgeperst. Er is zelfs gedreigd met het liquideren van ‘een willekeurige medewerker’ als het vereiste bedrag niet op tafel zou komen. De twee verdachten van de afpersing en bedreiging blijven voorlopig vastzitten, oordeelde de rechter donderdag tijdens een inleidende zitting.
 2. Conducteur aan schandpaal genageld door groep ‘Tegen Boerkaverbod’ nadat hij Roosendaalse nikabdraagster uit trein zet

  Conducteur aan schandpaal genageld door groep ‘Tegen Boerkaver­bod’ nadat hij Roosendaal­se nikabdraag­ster uit trein zet

  ROOSENDAAL - De 19-jarige nikabdraagster uit Roosendaal die maandag uit de trein dreigde te worden gezet heeft van de confrontatie een filmpje gemaakt, dat is op de Facebookpagina Tegen Boerkaverbod geplaatst. In het filmpje wordt de identiteit van de conducteur nadrukkelijk getoond. De NS vindt dit veel te ver gaan: ,,Onze mensen moeten met rust gelaten worden, ook op sociale media.”