Volledig scherm
Pierre van Hooijdonk dobbert lekker rond © Instagram/Pierre van Hooijdonk

Frans Bauer betrapt koekjesdief in huis, Pierre van Hooijdonk ontmoet ster La Casa de Papel

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB's, oftewel: Bekende Brabanders.

Guus Meeuwis heeft mayo in overvloed

Guus Meeuwis heeft eindelijk een lekkere bodylotion gevonden. Het mag dan wel de titel 'maionese' hebben, echte mayo is het natuurlijk niet. Ons advies: goed blijven smeren!

Hélène Hendriks kan met Remy Bonjasky de hele wereld aan

De Bredase presentatrice Hélène Hendriks gaat bijna scheel kijken van al dat reizen. Gelukkig houdt voormalig thaibokser Remy Bonjasky haar gezelschap op weg naar Denver.

5 vluchten in 2 dagen #tuurlijkwel #knockoutinvliegtuig #glory56denver 🥊 23.00 @veronicatv @remybonjasky

Een foto die is geplaatst door null (@helenehendriks1) op

Portami via, Pierre!

Pierre van Hooijdonk is niet de enige wereldster op deze foto. Naast Frank de Boer staat ook 'Arturo' bij hem op de foto. Voor wie deze man niet kent: dit is de  bankdirecteur uit de hitserie 'La Casa de Papel', gespeeld door Enrique Arce.

Bella ciao ciao ciao la la la lala...enriquearce #casadepapel #arturito

Een foto die is geplaatst door null (@pierrevh17) op

Frans Bauer pet detective

Het is opletten geblazen in huize Bauer. De laatste tijd raken er lange vingers kwijt uit het onderste keukenkastje, maar de dader lijkt nu eindelijk gevonden. Zie het filmpje voor bewijsmateriaal.