Frans Bauer heeft naast een nieuwe single nu ook een nieuw album aangekondigd. Op vrijdag 18 oktober verschijnt de plaat Ik heb je lief, zo werd woensdag bekendgemaakt.
Volledig scherm
Frans Bauer heeft naast een nieuwe single nu ook een nieuw album aangekondigd. Op vrijdag 18 oktober verschijnt de plaat Ik heb je lief, zo werd woensdag bekendgemaakt. © ANP Kippa

Frans Bauer emotioneel, Steffi en Roel zijn op roadtrip

Korte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders. 

Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Frans Bauer had een geweldige, maar ook emotionele dag. Hij ging een dag als vrijwilliger met Stichting Ambulance Wens op pad. Hierdoor kon een meneer nog één keer een rondvaart door de grachten van Amsterdam maken.

Steffi en Roel knijpen er even tussenuit. Het Boer Zoekt Vrouw-koppel is op roadtrip door Zweden. Zelf noemt Steffi het lekker burgerlijk, maar het uitzicht vinden wij in ieder geval schitterend.

Wat gaat de tijd af en toe toch snel. Vince, het zoontje van Rico Verhoeven, wordt vandaag twee en de kickbokser kan niet geloven dat hij al zo oud wordt. Hij deelt een foto van Vince als baby, een beeld dat voor de sporter als gisteren voelt. 

Wat doe je als je auto beu bent maar hem niet verkopen wil? Dan ruil je 'm toch gewoon om voor een nieuwe! Dat moet kickbokser Nieky Holzken gedacht hebben toen hij een foto van zijn BWM op Instagram plaatste. Hij heeft wel wat criteria. Zo moet de ruilauto ‘dik en snel’ zijn en heeft hij het liefst een nieuw model Audi S5. Dus, wie heeft er nog een in zijn garage staan?

Read a book. Dat is de goede raad die actrice Sylvia Hoeks deze zondagochtend ons wil meegeven. Die boodschap is geschreven op een papiertje, dat over een tv is geplakt.