Volledig scherm
Gers Pardoel roept fans om toffe comments achter te laten op zijn Insta-account. © BELGA

Frans Bauer knalt China door en wie belt er vanmiddag live met Gers Pardoel?

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Fans van Gers Pardoel moeten even goed opletten, want wie op deze post de leukste opmerking achterlaat, kan vanmiddag live bellen met Gers himself!  De reacties stromen al binnen. Wie laat het ons weten als je wint? Dan kijken we graag mee. 

Frans Bauer is al even op weg door China en voor de aankomende aflevering belooft hij veel spektakel, vuurwerk zelfs! Zou het iets met het Chinese nieuwjaar te maken hebben? 

Soms is het goed om even een momentje te nemen om na te denken over wat je allemaal al bereikt hebt en wat je nog wil bereiken. Rico Verhoeven heeft vandaag zo'n momentje. De topsporter ziet er ook uit alsof hij diep in gedachten is. 

Wat is er leuker dan je eigen boek in de winkel zien liggen? Zien dat dat boek ook echt gelezen wordt! Dat had schrijver Wim Daniels toen hij gisterenavond de tv aanzette. Daar zag hij hoe iemand zijn boek aan het lezen was. Hoe leuk is dat?!

Gisteren werden de Edisons uitgereikt, de belangrijkste muziekprijs van Nederland. Daar kan onze Guus Meeuwis natuurlijk niet ontbreken. De zanger straalt op de rode loper naast zijn vriendin. 

Elke Bekende Brabander krijgt wel eens negativiteit over zich heen. Giel de Winter van StukTV is daarin geen uitzondering. Hij deelt op Instagram een van die negatieve reacties. Het leest inderdaad niet als een vriendelijke opmerking.

Sommige uitspraken verdienen het om op een tegeltje gezet te worden. Dat moeten de collega's van Domien Verschuren ook gedacht hebben. Zijn uitspraak ‘De kracht van een welverdiend pilsje zit 'm in de temperatuur’ is vereeuwigd op een tegeltje. 

  1. Vier leerlingen mishandelen docent op Bergs Aventurijncollege: ‘Ongekend heftig en gecoördineerd’
    PREMIUM

    Vier leerlingen mishande­len docent op Bergs Aventurijn­col­le­ge: ‘Ongekend heftig en gecoördi­neerd’

    BERGEN OP ZOOM - De mishandeling van een docent op het Aventurijncollege in Bergen op Zoom door vier leerlingen van 15 en 16 jaar is een treurige primeur voor onderwijs- en zorginstelling Koraal. ,,Op elke school komt agressie voor. Maar een leerkracht die geslagen en geschopt wordt, zo heftig en gecoördineerd hebben we het nog nooit meegemaakt", zegt woordvoerder Mehlika Schopen.