Frans Bauer.
Volledig scherm
Frans Bauer. © ANP Kippa

Frans Bauer telt zijn zegeningen en Art Rooijakkers heeft een nieuwe tweelingbroer

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit bericht wordt gedurende de dag ververst.

Amy Vol heeft throwback thursday voor het gemak even twee dagen naar voren gehaald. Vandaag deelt ze een kiekje uit de oude doos. Wat was ze lief hè.

We hadden de link nog niet gelegd, maar eigenlijk lijken Art Rooijakkers en Waldemar Torenstra best veel op elkaar. Allebei blond, ongeveer even oud en allebei een leuke glimlach. Jep, dit kan niet missen: tweelingbroers! 

Frans Bauer staat vandaag even stil bij het leven. Kijkend in de verte telt hij al zijn zegeningen. Zo is het Frans!

Guido Weijers kijkt tevreden terug naar een topavond met inspirerende mensen. Weijers ontving namelijk de eerste Quote 500 van dit jaar.

Ook Esther Verhoef ontving gisteren iets moois. Haar boek Lieve Mama werd al 200.000 keer verkocht. Dat verdient een prijs!

Krezip is er helemaal klaar voor! De Tilburgse zangeres Jacqueline Govaert vraagt dan ook aan haar fans wat hun favoriete nummer is van het nieuwe album Sweet High.

Vond jij sommige Nederlandse huizen op Funda al bijzonder? Marc van der Linden vond hilarische huizen in het buitenland!

O’G3NE is helemaal klaar voor de kerst. In de Rivièra Maison kerstspecial schitteren de dames met bijpassende bomen en versieringen.