Volledig scherm
Frans en Mariska Bauer in Argentinië. © Instagram Frans Bauer

Frans Bauer wordt bespuugd door lama's en Guus Meeuwis oefent voor dancebattle

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders. Iedere vrijdag blikken we terug op de week van onze sterren.

Nikkie de Jager deed deze week haar verhaal in de talkshow van Ellen DeGeneres. De beautyvlogger praatte over haar ‘ongelooflijke’ coming-out video, die in een week tijd 31 miljoen keer is bekeken. 

Het is één groot feest bij De Vrienden Van Amstel. En voor Guus Meeuwis is het ook nog eens een fantastische gelegenheid om aan zijn dansmoves te werken.

Niet kijken! Dat is de enige tip die ‘Maris’ mee kan geven aan manlief Frans Bauer. Voordat je het weet wordt je namelijk bespuugd door een lama. 

Ken je die aapjes van Horen, Zien en Zwijgen? Jeroen van Koningsbrugge, Xander de Buisonjé en Ruben Nicolai doen het nét even anders!

Het is nog maar de vraag of topsporter Twan van Gendt op tijd gerevalideerd is voor de Olympische Spelen. 

Wanneer Guus Meeuwis niet bij de Vrienden Van Amstel Live is, heeft hij meer dan genoeg andere dingen aan zijn hoofd. Zoals werken aan zijn nieuwe album.