Carnavalsbus
Volledig scherm
Carnavalsbus © Getty Images/iStockphoto

Geen speciale carnavalstickets en busritten in Zuidoost-Brabant; in Midden- en West-Brabant wel

CarnavalDe BOB zijn met carnaval wil niemand. In Midden- en West-Brabant zijn er speciale carnavalstickets voor de bus te koop, maar in Zuidoost-Brabant niet. Ook rijden daar geen nachtbussen. 

In Midden- en West-Brabant kunnen reizigers voor 5,50 euro per dag met een speciaal e-ticket met de bus. Van vrijdag 21 tot en met maandag 24 februari zijn er extra nachtritten tot 2.30 uur, op dinsdag rijden ze tot 00.15 uur. 

Het E-ticket Vastenavend en Carnaval is geldig als dagkaart op alle buslijnen van Arriva in West- en Midden-Brabant, maar niet op de Transferiumbussen en in de bussen van Hermes in Zuidoost-Brabant. Ook gewone kaartjes zijn geldig tijdens carnaval, behalve in de nachtbussen. In de bus kun je niet contant betalen.

Kijk hier voor tickets en de actuele tijden.

In Zuidoost-Brabant heeft Hermes geen speciale carnavalstickets. Er rijden net zoals vorige jaren geen nachtbussen. De tickets van Arrival zijn hier niet geldig. 

Bravoflex rijdt in Helmond, Eindhoven-Zuid, Veldhoven, Aalst en Waalre van halte naar halte. Ook Bravoflex heeft geen speciale tickets en tijden voor carnaval.