Volledig scherm
© copyright Marc Bolsius

Goed nieuws van Tommy en Mari en Rico wandelt over een fietspad met zijn dochter

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit bericht wordt gedurende de dag ververst.

Guus Meeuwis heeft weer een nieuw liedje uit: Nooit Niet Verliefd. Het liedje is geproduceerd met DJ’s Sunnery James en Ryan Marciano en het muzikale trio mocht op audiëntie komen bij Q-Music om hun productie voor het eerst te laten horen. Eerlijk is eerlijk: wij hebben dat momentje helaas gemist. Maar Guusje kennende zullen we dat nooit niet vaker (snap je ‘m?) meer horen.

Een tijdje geleden hadden we heuglijk babynieuws in de Brabant Bytes: hond Biggy van Johan Vlemmix kreeg puppy’s! Nou zal dat jou niet ontgaan zijn, want de Instagram van Johan staat tot de nok toe vol met foto’s van Biggy en de puppy’s. Zucht. Maar goed, we besteden er weer aandacht aan, dus ergens doet Johan toch iets goed. Enfin: Biggy waakt over haar kroost. 

Soms heb je van die dingen waarvan je denkt: moeten we daar nou écht iets over schrijven. Deze Instagram-post van Steven Brunswijk is daar een uit-ste-kend voorbeeld van.

Rico Verhoeven loopt met zijn dochter op een fietspad. #smile #?

Stylisten van de sterren, Tommy Driessen en Mari van de Ven, hebben nieuws voor hun fans. In januari zijn de twee heren op de buis bij SBS 6 te zien. Ze zeggen nog niet waarin ze precies te zien zijn, maar daar komen we nog wel achter. 

Frans Bauer, vriend van de show, heeft ook goed nieuws (wat een goed nieuwsshow zijn deze Brabant Bytes vandaag, trouwens)! Zijn nieuwste plaat Woonwagen Mama is de nieuwe paradeplaats op Sterren.NL. Hij is trots en dus zijn wij dat ook. Go Frans!