Volledig scherm
Krezip treedt in oktober drie keer op in de Ziggo Dome en dat betekent dat er gewerkt moet worden. © Jacqueline Govaert

Goed nieuws voor fans van DJ Hardwell en het vliegtuig van Jeroen van Koningsbrugge laat een scheet

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de nieuwe rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

Goed nieuws voor de fans van DJ Hardwell. Vrijdag brengt de Bredanaar zijn nieuwe single ‘Retrograde’ uit.

Televisiekok Hugo Kennis uit Eindhoven doet dit jaar mee aan Expeditie Robinson. Deze ‘woeste’ foto is daar het bewijs van.

Krezip treedt in oktober drie keer op in de Amsterdamse Ziggo Dome en dat betekent dat er gewerkt moet worden. “Iemand is het daar niet mee eens...” laat zangeres Jacqueline Govaert weten. 

Voetballer Toni Latorre heeft een dag doorgebracht met zijn vriendengroep. Hij eert zijn vrienden met een foto. “Ik zie ze niet altijd, maar ik weet dat ze er voor me zijn", vertelt de voetballer.  

Jeroen van Koningsbrugge zag deze onbedoeld grappige tekst op een vliegtuig. Doordat een deel van de tekst weg valt, lijkt het net of er ‘LONGER LARGER FART’ staat (Oftewel: langere, grotere scheet). Daar moesten wij stiekem ook om gniffelen. 

Kunstenaar en ontwerper Edward van Vliet geniet van een wandeling door het park met zijn hond. Ja, dan nemen honden soms een souvenir mee. 

Tanja Jess is lekker op vakantie en deelt dan ook de ene jaloersmakende vakantiefoto na de andere. Maar dit is echt de allerlaatste, beloofd ze. Gezien het weer hier, kunnen wij het haar niet kwalijk nemen dat ze wil nagenieten van haar heerlijke vakantie. 

Soms heeft Cheryl Maas het moeilijk met de lange afstandsrelatie met haar vriendin. Maar als ze dan samen zijn, is het volgens haar wel extra genieten.