Mensen die in het buitenland werken hoeven bij terugkomst niet meer in thuisquarantaine.
Volledig scherm
Mensen die in het buitenland werken hoeven bij terugkomst niet meer in thuisquarantaine. © Robin Hilberink

Grenswerker hoeft niet meer in thuisquarantaine

Grenswerkers en grensstudenten worden volledig uitgezonderd van de thuisquarantaine maatregel. Dat heeft het kabinet besloten.

 1. Ger de Wind (1932-2021) had achteraf liever schrijver willen worden; met zijn verhalen over de Tweede Wereldoorlog bereikte hij ook de jeugd
  PREMIUM
  In Herinnering

  Ger de Wind (1932-2021) had achteraf liever schrijver willen worden; met zijn verhalen over de Tweede Wereldoor­log bereikte hij ook de jeugd

  KNEGSEL - Na zijn pensioen bij Philips vond Ger de Wind (1932-2021) als het ware een tweede leven: hij ging studeren en schrijven, vooral over zijn oorlogsherinneringen en over internationale politiek. Hij had een grote drang om de jonge generaties te vertellen wat er gebeurd is in de Tweede Wereldoorlog, en was iemand die graag de boel bij elkaar hield. Hij stierf thuis in Knegsel, omringd door zijn vrouw en (klein)kinderen.
 2. Justitie: Martien R. had ook corrupte contacten bij gemeente Oss en marechaussee
  PREMIUM
  LIVE VIA TWITTER

  Justitie: Martien R. had ook corrupte contacten bij gemeente Oss en marechaus­see

  DEN BOSCH - Martien R. en zijn veertien medeverdachten vormden een ‘geoliede machine’: in de op 17 mei begonnen strafzaak tegen de Osse woonwagenfamilie liet het Openbaar Ministerie de term al twee keer vallen. In de Bossche rechtbank betoogt justitie vandaag dat alle verdachten deel uitmaakten van een criminele organisatie en daarom extra straf verdienen. Onze verslaggever is aanwezig bij deze zaak, lees onderaan dit artikel zijn live verslag via Twitter.