Guido is net vader geworden, maar heeft dochter Lucy nog niet vast kunnen houden

videoDe Eindhovense Merel Mulder (33) maakt wel een heel rustige kraamtijd door. Maandag beviel ze van een gezonde dochter in het MMC Veldhoven. Vader Guido Brouwers (32) heeft zijn dochter nog steeds niet vastgehouden. Dit uit voorzorg vanwege zijn verkoudheid. En verder geldt: voorlopig geen bezoek. 

Het zal je maar gebeuren: je gaat bevallen in het ziekenhuis en zodra de kersverse wereldburger haar entree heeft gemaakt in deze wereld, wordt je partner in een  beschermend pak gehesen, krijgt hij een mondkapje op en moet hij meters afstand houden.  Zijn vier dagen oude dochter heeft hij nog steeds niet vastgehouden. 

 1. Acht verdachten aangehouden na bedreiging op camping Aalst in Gelderland in Best, Vught en Rotterdam, verdachten o.a. uit Eindhoven en Breda
  VIDEO/UPDATE

  Acht verdachten aangehou­den na bedreiging op camping Aalst in Gelderland in Best, Vught en Rotterdam, verdachten o.a. uit Eindhoven en Breda

  BEST - Een auto is zondagmiddag na een achtervolging door de politie tegen een boom gebotst op de Schansweg in Best. De politie heeft met getrokken wapens de verdachten uit de auto gehaald. Bij de aanhouding is ook een waarschuwingsschot gelost. In de auto werd een vuurwapen gevonden. Drie mannen zijn aangehouden. De omgeving werd afgezet.
 2. Angstige momenten tijdens wilde achtervolging Zaltbommel; soms scheelde het een haartje
  PREMIUM

  Angstige momenten tijdens wilde achtervol­ging Zaltbommel; soms scheelde het een haartje

  ZALTBOMMEL/WAARDENBURG/VELDDRIEL - ,,Dat was wel even schrikken en vooral indrukwekkend.” Natasja de Jong uit Rossum en haar vriend reden zaterdagavond over de Van Heemstraweg van Rossum naar Zaltbommel toen ze ineens allemaal zwaailichten op zich af zagen komen. Voorop reed een auto met een aanhangwagen. Het was de slotfase van een wilde achtervolging met - gelukkig alleen - veel blikschade.